Aan de slag met Smaakmakend

Ervaar het gezonde gemak: Biologische boodschappen in 1 klik besteld en aan huis bezorgd!

Bestellen tot woensdagochtend 6 december 11:00 uur
Bezorgen op vrijdag 8 december

Direct bestellen bij Bioweb  | Rechtstreeks naar de aanbiedingen van deze week
Nieuwsbrief onvolledig leesbaar? klik hier! 

Aan de slag met Bioweb en Smaakmakend!

Vorige week heeft u bij uw bestelling de winterse editie van Smaakmakend ontvangen! Deze week zijn er een aantal producten die genoemd worden in de Smaakmakend in de aanbieding. Vooral de antipasti is deze week voordelig geprijsd! Een mooie inkooptip voor de komende feestdagen! 

Vorige week geen bestelling gedaan? Bestel dan hier gratis de winter editie van Smaakmakend!

Een smakelijke week gewenst!

Tineke

ps wie er de komende dagen nog eens dunnetjes het Sinterklaasfeest over wil doen; neem nog even een kijkje in onze Sintshop!

Naast de antipasti recepten kan je de producten van Native ook heel goed gebruiken voor deze vega pizza en salade met gegrilde groente!

Deze week staat op het Friese Streekboxmenu:

  1. Biefstukreepjes gevuld met groenten, peper-honingsaus en rijst
  2. Pompoen aardappelstamppot met rucola en saucijsjes
  3. Zuurkool met ananas en romige aardappelblokjes

Lekker ite!

Na vele maanden proeven en zoeken is het dan nu zover! Met heel veel trots presenteren we jullie nu een mooie, uitgebreide lijn koffie van ons eigen merk De Nieuwe Band. 

De verschillende koffiesoorten zijn afkomstig van koffiecoöperaties uit India, Peru, Ethiopië, Columbia, Mexico en Indonesië, die hiervoor gedeeltelijk ook een Fairtradepremie ontvangen. Op alle pakken koffie zijn duidelijke omschrijvingen te vinden van de smaak, branding, herkomst en zetmethode. De folie van deze verpakking is "biobased": het is voor meer dan 85% gemaakt van o.a. cellulose en suikerrietresidu.

Filter Goud (gemalen) - 80% arabica en 20% robusta Een mooie, evenwichtige blend van 80% arabica en 20% robusta-bonen uit India, Peru, Colombia en Indonesië. De smaak is krachtig, rijk en romig. Met tonen van karamel en chocolade. De koffie is geschikt voor snelfilter of cafetiére.

Filter Rood (gemalen) - 75 % arabica en 25% robusta Ook deze koffie komt uit India, Peru, Colombia en Indonesië. Met een iets andere verhouding van robusta- en arabicabonen dan de Filter Goud. Daardoor smaakt deze koffie wat voller en steviger, met daarin tonen van zacht fruit en pure chocolade. Geschikt voor snelfilter of cafetiére.

Bron: De Nieuwe Band

             Dit is een kleine selectie van onze aanbiedingen. Ga naar de site om alle aanbiedingen te zien!

End

End